Mittwoch, 11. Oktober 2017

Repost Tiny Temple Blog Look #7 - Getting Ready for Fall

Heute seht ihr einen Beitrag von Noor, einer niederländischen Bloggerin. Auf ihrem Blog Tiny Temple postet sie tolle Outfits und auch richtig coole DIYs - schaut doch mal vorbei :)
Vandaag zien jullie een post van Noor. Op haar toffe blog Tiny Temple laat ze mooi second hand outfits en leuke DIYs zien :)

Hi guys,
As you all probably notice: fall is coming for us. I really like the changing of seasons, because it means you can change up your wardrobe with new combinations (although I don’t like the darkness that comes with it). Today we’re getting ready for fall with this look. I found this very cool sheer blouse in a thriftshop, but wasn’t sure how to combine it. Then I thought of my earlier blogpost in which I wear a swimsuit underneath, which works perfectly with this blouse! The swimsuit is from Speedo.
Wat jullie vast zelf ook al door hebben: de herfst komt er aan! Ik houd wel van het veranderen van de seizoenen, want dan kun je je garderobe op een hele andere manier combineren. Daarentegen ben ik wel minder fan van de donkere dagen die het met zich mee brengt. Vandaag maken we ons klaar voor de herfst met deze look. Ik heb deze toffe sheer blouse in een kringloopwinkel gevonden, maar wist niet goed hoe ik deze moest combineren. Gelukkig bedacht ik me wat ik in een eerdere blogpost had gedaan: een zwempak onder deze blouse is echt perfect! Het zwempak is van Speedo.
Paired it with this grey jeans I found at the mens department in the thriftshop, which I wear high-waisted. Also wearing my very first pair of secondhand shoes again (love them so much!!).
De look heb ik gecombineerd met deze grijze jeans van de mannenafdeling van de kringloopwinkel, welke ik draag als high-waisted jeans. Daarbij draag ik mijn allereerste paar tweedehands schoenen (waar ik echt verliefd op ben!!).
When it gets colder, this blouse is very easy to layer with! Wear it under a sweater or put on a jacket. I wore a blouse type of jacket, see it below.
Als het iets kouder wordt, kun je met deze blouse heel goed laagjes creëren! Draag hem bijvoorbeeld onder een trui of draag er een jasje overheen. Ik heb hem gecombineerd met een soort blouse jas, welke je hieronder ziet.
I hope you can get some inspiration from this look. Let’s get fall ready!!
Ik hoop dat je wat inspiratie uit deze look kunt halen. Let’s get fall ready!!
X Noor
PS: This beautiful location is Zoku Amsterdam. The beautiful pictures were taken by Martijn de Vos.

Kommentare:

  1. Zo lief dat je mijn post hebt gebruikt!! We blijven strijden voor meer tweedehandskleding in plaats van nieuw (en met name on-ethisch gemaakt), jouw blog is daarvoor een super goede motivatie :) XX

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Heel erg bedankt dat ik jouw post mocht gebruiken! xxx

      Löschen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...