Freitag, 28. Juli 2017

White Birkenstock and Bamboo Print

Hallo ihr Lieben, heute zeige ich euch meine neuste Errungenschaft aus der Welt der Second hand shops: weiße Birkenstock <3

Hoi iedereen, vandaag laat ik jullie mijn nieuwste vondst uit de kringloopwinkel zien: witte birkenstock <3
Birkenstock sind wunderbar bequem und ich freue mich um so mehr, weil diese Schätzchen aus einem meiner liebsten Second hand shops in Brüssel in einem tollen Zustand sind - mit ein bisschen Zahnpasta glänzen sie wie neu! Die Jacke  habe ich in Antwerpen gekauft (natürlich auch second hand).

Birkenstock zitten zo lekker en het maakt me nog een beetje meer blij dat ze in een echt goede staat zijn, een beetje poetsen met tandpasta en ze zijn zo goed als nieuw! De jas heb ik trouwens in Antwerpen gekocht, ´tuurlijk ook tweedehands.
Dazu trage ich meine neue -alte Jeans, die ich letztens bestickt habe.

Verder draag ik mijn nieuwe - oude spijkerborek die ik een tijdje geleden hier heb laten zien.
Den Turnbeutel habe ich selbst bemalt, das war wirklich einfach und ich bin immer noch zufrieden mit dem Ergebnis :) Ich habe dafür einen aus dem Bastelladen genommen, ihr könnt aber auch schnell einen selber nähen.

De rugzak heb ik zelf met witte kleur beschilderd, das was echt makkelijk en ik ben nog steeds blij met het resultaat :) Ik heb deze in de knutselwinkel gekocht maar je kan ook snel zelf eenjte naaien.
Jacke: Think Twice (second hand shop, Antwerpen), Hose: Think Twice (second hand shop, Antwerpen), Birkenstock: Episode (second hand shop, Brüssel), T-shirt & Gürtel: hand me down

Jas: Think Twice (second hand shop, Antwerpen), broek: Think Twice (second hand shop, Antwerpen), Birkenstock: Episode (second hand shop, Brussel), t-shirt & riem: hand me down

Kommentare:

  1. Hi Hannah, wat is jouw jeans ontzettend gaaf! Kan je mij dat ook leren? :) Liefs, Noor (tinytemple.nl)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Danku! Het is echt makkelijker dan het op het eerste gezicht lijkt :) In deze post (http://www.easypeasy-vintage.de/2017/07/denim-embroidery.html) het ik een video genoemd maar op youtube vindt je nog veel meer leuke handleidingen, gewoon eens doen :) Groetjes, Hannah

      Löschen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...